Vill du jobba hos oss på Annabelle?

Säljare på deltid – Kristianstad

 

Vi behöver nu förstärka vårt Annabelle-team i butiken i Kristianstad med en säljare på deltid, ca 20-25 timmar/vecka.

 

Beskrivning av arbetsuppgifter:

Som säljare hos Annabelle ingår du i ett team präglat av höga ambitioner att ge kunden den bästa serviceupplevelsen. Du ansvarar för att aktivt sälja och ser varje besökare som en potentiell kund. I rollen ingår förutom försäljning uppackning och prismärkning av kläder, iordningställande av butik inför öppnande, skyltning, deltagande vid klubb-kvällar och modevisningar.

 

Beskrivning av kvalifikationer:

Som person behöver du vara driven och energisk, ha en bakgrund inom försäljning samt vara en god teamplayer. Personen vi söker ska ha ett genuint intresse av mode och vara sälj- och serviceinriktad. Man ska brinna för att vilja sälja och att plocka fram och kombinera fina erbjudanden till vår kund. Service och merförsäljning är A och O i denna tjänstebeskrivning.

Vi söker en gladlynt, utåtriktad person med stor social kompetens. Man måste kunna anpassa sig till att serva kunder i olika åldrar, från gammal till ung, och kunna prata okomplicerat med alla typer av människor.

För att ta plats hos oss krävs att du är målinriktad och resultatfokuserad samtidigt som du är lyhörd för kundens behov och teamets välmående. Vi värdesätter lojalitet och flexibilitet och för rätt person erbjuder vi möjligheter till utveckling.

 

Ansökan

Har du några frågor angående den utannonserade tjänsten, hör gärna av dig till:

  • Aritha Friberg butikschef i Kristianstad 044 -21 26 96
  • Jenny Raphael ägare till Annabelle gruppen 040 - 26 70 60

 

Bli en del av vårt Annabelle-team i Kristianstad och skicka in din ansökan till oss på jobba@annabelle.se Glöm inte att inkludera information om när Du tidigast kan börja.

Tjänsten kommer att tillsättas snarast och urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!